simple4.jpgsimple6.jpgsimple1.jpgsimple5.jpgsimple2.jpgsimple3.jpg

TMR Paško doo

TMR Paško d.o.o. je u samom vrhu hrvatskih poduzeća za proizvodnju i trgovinu svježim voćem i povrćem na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Povijest poduzeća:

Poduzeće je osnovano 1989. sa nazivom T.M.R. Trgovina mješovitom robom. Razvojni put je počeo od male trgovine s osloncem na dobre organizacijske sposobnosti. Posebna pažnja je posvećena praćenju tržišta i osmišljavanju ukupnog razvoja trgovinske djelatnosti, distribucije i proizvodnje. Jedan od glavnih pravaca razvoja je orijentacija na vlastitu proizvodnju.

Naša struktura danas:

Danas imamo dva skladišta u Zagrebu (Veletržnica i hladnjača box br. 6 i 26, Slavonska avenija bb), dva skladišta u Splitu (TTTS Regionalna Veletržnica box br. 1 i 2, Put Vrbovnika bb, Stobreč), otkupni distributivni centar u Opuzenu (Pržinovac 1), te hladnjaču sa ULO komorama u Sv. Martinu na Muri (Gospodarska zona bb) sa kapacitetom 2160 tona, opremljenu najmodernijeim strojevima za sortiranje i pakiranje.

Što radimo i gdje:

Na površinama diljem diljem Republike Hrvatske, pratimo po turnusima proizvodnju i vršimo otkup uz poticaj koji dajemo malim proizvođačima. Vršimo otkup jabuka svih sorti iz Međimurske županije; u Zagrebačkoj županiji kupus, svježi i kiseli, krumpir, rajčica, krastavci, blitva, salata (kristal i puterica); svježe voće i povrće u Trogirskom-Segetskom bazenu. I to salatu (putericu i kristal), rajčicu, krastavce, papriku, blitva, rotkvicu i ostale povrtlarsko-stakleničke kulture; svježe voće i povrće u DOLINI NERETVE, u jeseni vršimo direktan otkup mandarine koju pakiramo u vlastitu ambalažu pod brandom ”Paško Voće”. Uvozimo robe iz šesnaest zemalja s kojima imamo kontinuirane poslovne odnose; Italija, Španjolska, Grčka, Makedonija, Srbija , Bosna i Hercegovina, Austrija, Nizozemska, Belgija, Kina, Turska, Mađarska, Cipar, Njemačka, Poljska i Slovenija.

Gdje distribuiramo naše proizvode:

Iz naših centara svakodnevno snabdjevamo najveće trgovačke lance, hotele, restorane i druge kupce potrošače, te manje kupce u Dalmaciji.

Završna misao o nama:

T.M.R. je u stalnom usponu pa je i dalje zacrtana strategija brzog razvitka i to na kriterijima:

  1. Povećanje proizvodnje – na novim vlastitim površinama, sa novim dugoročnim kooperacijama i poslovno-tehničkom suradnjom u zemlji i inozemstvu.
  2. Izbor stalnih i sigurnih dobavljača te osiguranje i ugovaranje isporuka roba domaćeg podrijetla.
  3. Po potrebi stalno održavanje i proširenje asortimana voća i povrća iz uvoza – od pomno odabranih dugogodišnjih partnera.
  4. Stalna tehnička usavršavanja u proizvodnji, poslovanju, uključujući i administrativno poslovanje.
  5. Izobrazba, usavršavanje i uigravanje managmenta koji je odgovoran za poslovanje, promociju i ugled tvrtke TMR PAŠKO koja ima ambicija da izbije u red jedne od većih i prepoznatljivih tvrtki u Hrvatskoj.

Ovakvi ostvareni pomaci daju veće financijske efekte, veću zaposlenost, bolji standard zaposlenika i veće mogućnosti za stabilno poslovanje i razvoj poduzeća kao dijela cjelovitog razvoja Hrvatskog gospodarstva.

O nama
Proizvodi
Lokacije
Kontakt
Galerija